3 Počet odpovědí:
Dobry den prosim marodim od 1.3.a do ted trpim velkymi bolestmi hlavy na cele spanky a horni cast hlavy cely den leky nezabiraji a v sobotu jsem byla na pohotovosti dali mi injekci a sebou dva prasky.Ted se snazim objednat na neurologii aby mi pomohli.Cim by to mohlo byt?Dekuji vam moc
MUDr. Radan Zugar
Praha
dlouhotrvající bolesti hlavy mohou mít velmi různorodé příčiny a bez provedení alespoň základních vyšetření včetně zobrazovacích metod není možné tyto příčiny vyjmenovávat. Doporučuji Vám navštívit především Vašeho praktického lékaře a s ním konzultovat další postup.
Přeji hezký den.

MUDr. Sabina Matušková
Pardubice
Dobrý den, postup by měl opravdu koordinovat Váš praktický lékař - měl byste absolvovat neurologii a také oční. K neurologickým diagnózám se vyjadřovat nemohu, z očních by se mohlo jednat např. o vysoký nitrooční tlak, i když podle Vašeho popisu si nemyslím, že příčina Vašich potíží bude oční.
MUDr. Jitka Pidrmanová
Pardubice
Dobrý den, máte-li akutní bolesti hlavy, které jste dříve neměla, nemusíte být na neurologické vyšetření objednaná, měla byste být vyšetřena i bez objednání, obvykle je vhodné přijít ráno, nebo se předem telefonicky domluvit. Svůj stav konzultujte s obvodním lékařem. Oční vyšetření je rovněž vhodné. Nepíšete s čím "marodíte" od března minulého roku, tedy nelze se více k tomu vyjádřit.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.