Dobrý den. Před týdnem se mi udělala vyrážka skoro po celém těle kromě nohou a obličeje. Jsou to me
Dobrý den.
Před týdnem se mi udělala vyrážka skoro po celém těle kromě nohou a obličeje. Jsou to menší zarudlé flíčky, vypadá to jako kdyby se to loupalo, ale vůbec to nesvědí. Vypadají jako spálenina. Žadnou alergii nemám. Mažu to mastičkou a nic nepomáhá. Žádnou novou kosmetiku jsem používat nezačala ani vitamíny. Děkuji moc.
Dobrý den, jestli vyrážka začala jedním větším flíčkem kroužkovitého tvaru, bude se zřejmě jednat o virové onemocnění Pityriasis rosea G. Zmizí i bez léčby po několika týdnech nebo měsících. Můžete se omývat Cytealem z lékárny a mazat tekutým pudrem. S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová