Dobrý den, Před pár měsíci se mi na chodidle - v místech kde klenba přechází v prsty, přímo uprost
Před pár měsíci se mi na chodidle - v místech kde klenba přechází v prsty, přímo uprostřed na té měkké části- objevila zvláštní tvrdá kůže. Jsou to tvrdé bílé flíčky asi na 2 cm chodidla, flíčky samotné jsou velké jen pár mm, nemokvají ani nepraskají, prostě jsou to jen tvrdé fleky. Moc jsem si toho nevšímala, ale v posledních dnech se to asi trochu zvětšilo, protože mě postižené místo při chůzi bolí. Zkoušela jsem na to pemzu, ale nijak nepomohla a už mě bolí chodit i po koberci.
Pokud to nějak pomůže, tak skoro pořád chodím bosa a mám špatné prokrvení nohou (často mám studené nohy). Jsem mladá, 20 letá holka, 48 kg, jinak úplně zdravá.
Jindy bych si zašla na kožní, ale to teď samozřejmě nejde.
Děkuji za odpověď a jakoukoliv radu :)
Jindy bych si zašla na kožní, ale to teď samozřejmě nejde.
Děkuji za odpověď a jakoukoliv radu :)
Asi to budou bradavice,bosa nechodte a objednejte se na kožní v.