Dobrý den, Před měsícem jsem byl u chirurga, který mi operoval pilonidální sinus s abscesem evakuoval hnis .. propráchl H2O2 a Braunolem a do toho mi dal rukavicový dren a zakryl mi to
Po pár dnech mi dren vyndal a po pár kontrolách se zdálo, že vše je v pořádku hojilo se to po pár kontrolách už jsem již nemusel chodit za chirurgem a asi uplynul měsíc od té operace a najednou mi občas začlo to místo bolet byla to taková ostrá bolest, která po pár vteřinách zmizela.
Dnes mi to místo občas bolí a při chození svědí. Myslím si že se to hojí ale radši bych se chtěl zeptat jestli mám jít znovu na kontrolu nebo jestli mám ještě pár týdnu počkat.
Neoperoval - jen otevřel postranní absces - sinus tam máte dále a bude recidivovat.
Navštívt ho znova a odstranit vlastní sinus. Lze i ambulatně.
Navštívt ho znova a odstranit vlastní sinus. Lze i ambulatně.
Určitě nečekat
Dobrý den,soulasím s MUDr.Tejnorou.
MUDr.Zbyněk Dvořák
Chirurg Praha
MUDr.Zbyněk Dvořák
Chirurg Praha
Když nevidím, tak nechci dělat závěry, ale nejspíš to bude chtít radikální operaci sinu.