Dobry den. Pred dvema dny jsem mela koitus s pritelem, kdy mi pritel pred sexem prstel omylem parkrat zmacnul pravy vajecnik (popisoval to jako, ze nahmatal kulatou mekkou vec). Od te doby bolest na orave strane podbrisku. Je to jakoby tupa bolest, spis tlak, ktery sem tam streli do zad (popsala pociťujibych to jako bolest pri zanetu tlusteho streva). K lekari se dostani bohuzel az za par dni. Mam se neceho obavat? Zadna krev ani vytok nemam. Dekuji
je velmi obtížné nahmatat vaječník, tou kulatou věcí si myslím, že je děloha. Bolesti asi budou od stisku dělohy, ale nemá to žádný vliv pokud nejsou bolesti a krvácení. Při těchto příznacích musíte ihned na kontrolu