Dobrý den . Před 3 týdny jsem dostal léky biseptol 400 že mi našla paní doktorka něco v moči. Jenže jsem slavil 3x po sobě o víkendu narozeniny tak jsem to nebral. V pondělí jsem šel darovat krev a zjistili mi velký počet bílých krvinek. Tak jsem to začal brát hned jak jsem přijel dom. Ale od té doby se cítím nějaký unavený a nevím jestli to mám dobrat ty léky nebo co dělat. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, rád bych napsal něco více, ale Váš dotaz je stručný.
Více bílých krvinek v krvi i nález v moči značí možnou infekci. Proto doberte antibiotika a po nich běžte na kontrolní testy - vyšetření a odběr krve a moče.
S antibiotiky berte i probiotika a více pijte různé čaje, abyste chodil více močit (k promývání močových cest od případné infekce)
S pozdravem
S pozdravem