Dobrý den, před 14 dny jsem se vrátil z dovolené v Turecku a už tam jsem měl zažívací problémy hnač
před 14 dny jsem se vrátil z dovolené v Turecku a už tam jsem měl zažívací problémy hnačka. Bohužel pořád střídavě tento problém mám. Beru černé uhlí, pár dní dieta i laktobacily. Bohužel se mi problém s průjmem pořád vrací. Nevím co s tím. Prosím poradíte mi?
Děkuji
Děkuji
Dobrý den, pakud jste již v Česku, zajděte ke svému praktickému lékaři - provede výtěry z konečníku - bude pátrat po možné bakteriální infekci a dle původně přeléčí. Jistě dál dieta, tekutiny a sám můžete zkusit i Endiaron tbl - střevní chemoterapeutikum. Turecká strava (i když možná v hotelu a all inclusive) a změna denního běhu asi není úplně pro středoevropské střevo.
S pozdravem
S pozdravem