2 Počet odpovědí:
Dobrý den, potřebovala bych radu. Bolí mě hlava a páteř, hlavně na levé straně, z krku do hlavy mi vystřeluje bolest. Chodila jsem na rehabilitaci, bez efektu. Když jsem cvičila cviky, které mě učili, bylo to ještě horší, bylo mi špatně, motala se mi hlava a úplně pumpovala. Pak jsem byla na neurologii, dostávala jsem na zkoušku různé druhy léků, buď bez efektu nebo mě ještě z nich bolel žaludek. Zkoušela jsem i jiné cvičení na páteř a taky to vůbec nepomáhá. Nevím už co mám dělat, když mě ta hlava pořád bolí. Dělali mi i spoustu vyšetření a jediné co mi řekli je, že mám rovnou páteř a že se s tím nic nedá dělat. Za každou radu děkuji.
 Ing. Vladimír Cvrk
Lidový léčitel
Brno
Pro tyto případy bych vám doporučil speciální přístrojovou masáž Elektromasážním přístrojem Fohow
Tento přístroj kombinuje výhody klasické dotekové masáže s působením modulovaných elektrických impulzů. Prakticky je to udělané tak,že masér má oblečené speciální rukavice,tělo klienta je ošetřeno speciální masážní emulzí a rukavice jsou připojené na elektropřístroj. Je vyvinutý speciální způsob masáže po meridiánech,výsledkem čeho je hluboké prokrvení a pročistění nejen svalů,šlach a úponů,ale hlavně zprůchodnění energetických drah tzv.meridiánů a tím nastávají pozivní změny i ve vnitřních orgánech,např.srdce,plíce,ledviny,žaludek atd.
K dnešnímu dni jsou v ČR pouze tři přístroje:Fulnek,Olomouc a Brno. Můžete se k nám objednat přes náš on-line kalendář.

Regina Říhová
Lidový léčitel
České Budějovice
Tady bych začala určitě konzultací, protože psychika dokáže způsobit mnohé potíže, pak bych pokračovala masážemi a energetickým působením.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.