Dobrý den, potřebovala bych poradit. Minulý rok v říjnu jsem začala mít problémy se záněty žaludeční sliznice. Ty se mi pořád vracejí. V lednu tohoto roku jsem vysadila HA. Asi měsíc na to jsem se v obličeji osypala kopřivkou. Měla jsem opuchle tváře a hrozně mě svěřil obličej. Do dvou týdnů kopřivka zmizela. Ale od toho únoru se mi neustále tvojí akné na krku a spodní straně brady. Přitom jsem s tímhle nikdy problémy neměla.
Navíc mám neustále posetý hrudník jemnými vyrážkami. Nesvedi ale nevypadá to úplně nejlépe. To se mi táhne okolo krku na zadní stranu zad ale pouze kolem krku v horní části zad.
Nevím jak se toho zbavit. Jím pořád stejně, snažím se vyhýbat ostrým a velmi tučným jídlům. Nevím jestli to řešit s lékařem a pokud ano jít ke kožní nebo obvoďakovi?
Dobrý den, určitě bych doporučila vyšetření odborným lékařem - kožním. Zda bude vyžadovat doporučení od obvodního si zjistěte raději předem telefonicky.
S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová
S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová