dobrý den, poslední půl rok každý den přemýšlím o sebevraždě. hledám na internetu co bolí nejméně, když kamarádůmřeknuže se nechci probudit, zasmějí seže to je vtip..je mi 16.. potýkalajsem se s mentalni anorexii a úzkosti mě potkávají do teď
Dobrý den, přesto, že ve Vašem příspěvku chybí otázka, ráda bych Vás podpořila ve vyhledání odborné pomoci ať už klinického psychologa nebo psychiatra, kde budete moci otevřeně hovořit o těchto Vašich myšlenkách a zároveň můžete začít pracovat na tom, aby Vám v životě bylo lépe a tyto myšlenky jste neměla vůbec.