Dobrý den, poslední dva roky trpím zrakovými problémy, které se neustále zhoršují a přidávají se
poslední dva roky trpím zrakovými problémy, které se neustále zhoršují a přidávají se další a další symptopy. Jedná se o neustále celodenní zrnění před očima, uchovávání delší dobu sledováného obrazů na sítnici i po odepření zraku jinam, stíny za pohybujícími se předměty, záblesky před očima apod. Na internetu, byť o tom lékaři neradi slyší, jsem narazil na pojem "Visual Snow Syndrom". Existuje nějaká léčba v ČR či specialozované centrum, kde by měli s tímto alespoň nějakou zkušenost? Doposud mnou navštívení neurologové tápali či mě odbyli.
Zdravím, s těmito problémy se obraťte na očního lékaře, Dr. Kresová