1 Počet odpovědí:
Dobrý den. Poslední 2 týdny mě trápí akné v oblasti čela a tváří. Před rokem jsem to měla též, potom se to uklidnilo a lékařka mi řekla, že už jsem z nejhoršího venku a nemělo by se to vrátit. Užívám týden ostropestřec mariánský v kapkách (3krát denně 17 kapek [1 kapka/1 kg hmotnosti]) a na postižená místa tea tree olej, ale zatím mám pocit že se to jenom zhoršuje a dělá se tam čím dál více “boláků”. Pleť si důkladně čistím ráno i večer. Používám čistíci gel a čistící micelární roztok od Biodermy z řady Sébium. Krém od Ryor, konkrétně Aknestop. Pleť mám smíšenou se sklony k maštění, ale jsou dny, kdy je naopak opravdu suchá a objevují se na ní “prasklinky”. Nepiji alkohol ani nekouřím. Jídlo si hlídám, zbytečně nekořením, vyhýbám se čokoládovým výrobkům, nejím velké množství mléčných výrobků a piju 2,5 litru vody denně. Za Vaši odpověď bych byla velice vděčná.
Objednejte se na kožní ambulanci.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.