Dobry den pani doktorko, Chtela bych se zeptat jestli mate zkusenosti v provedeni hysteroskopii? M
Dobry den pani doktorko,
Chtela bych se zeptat jestli mate zkusenosti v provedeni hysteroskopii?
Mela jsem uz 2-krat hysteroskopii, ale polypy furt rostou.
A ta posledni hysteroskopie byla nejaka velmi neuspesna - zacali se mi tmavo-hnede spineni hnedka po hysteroskopii.
Takze hledam zkuseneho a profesionalniho doktora.
Dekuji
Chtela bych se zeptat jestli mate zkusenosti v provedeni hysteroskopii?
Mela jsem uz 2-krat hysteroskopii, ale polypy furt rostou.
Takze hledam zkuseneho a profesionalniho doktora.
Dekuji
Dobrý den, je nutné rozlišit, zda vám byla provedena diagnostická či operační hysteroskopie? Bylo by vhodné Vás vyšetřit a dále stanovit další postup. S pozdravem Holý.
Dobrý den, je důležité zhodnotit jaká byla technika provedení odstranění polypů v minulosti. Je nutné vyšetřit Vás a stanovit nejlepší postup s ohledem na mnoho anamnestických údajů, které z Vaší otázky nejsou jasné. S pozdravem Kudělka, Ostrava
Odborníci
Máte dotazy?