1 Počet odpovědí:
Dobrý den ,od nedele mě trápí bolest břicha a zad ,bolest je kolem pupku přemístění do pravého podbriska ale bolí mě cely podbřišek mám tak i tlaky , byla jsem odeslána na gynekologii podle nich nález normální ,jsem po 3 sekcích , 2 laparoskopie , mimoděložní těhotenství,několik potratu ,sterilizace , na vaječníku mi našli cca 4cm cystu -myom prý to nic není a ranku v místě jizvy . Poslali mě na chirurgii ,tam mi udělali odběry ,sono,rentgen ,prý je vše v pořádku ,v jenom místě plyny , možná podrážděné slepé střevo ,jinak vše v pořádku ,můžou mít prý podíl i srůsty ,napsali espumisan dali neco vykapat ,měla jsem po lapačce mžitky a rozmazane vidění a poslali mě domů. A pan doktor na chirurgii mě upozornil na tuhý děložní čípek . Mě to ale pořád bolí , co by to prosím mohlo být ,nemůžu brat pořád léky na bolest . Děkuji za odpověď ...lékařské zprávy můžu poslat .
Dobrý den, bolest kolem pupku je zrádná - propaguje se sem každá tzv. viscerální bolest, kterou může způsobit prakticky každý orgán dutiny břišní. Pokud jsou bolesti závislé na mentstruačním cyklu, může to být endometriosa pobřišnice, zejména pokud jste po více sekcích. Srůsty tam máte určitě, mohou takové obtíže způsobovat. Pokud jsou bolesti na pravé straně, slepé střevo to může být také, někdy srůsty průběh zánětu slepého střeva maskují, protože brání pohybu apendixu v břišní dutině a jeho chronický zánět může mít velmi odlišný obraz. Pokud jsou všechna vyšetření negativní, asi bude diagnostická laparoskopie s odstranění apendixu jedinou možností.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.