Dobry den, od ctvrtka mam problemy s palenim pri močení. Stav se zlepsil,uz to paleni neni tak si
Dobry den,
od ctvrtka mam problemy s palenim pri močení.
Stav se zlepsil,uz to paleni neni tak silne a jen ke konci moceni.Jine obtize nemam,ale domácí test Veroval mi ukazal zanet mocoveho mechyre.
Nemam svedeni ani tak caste nutkání močit.
Piju urologické caje a jsem v teple.
Může zanet sam od sebe behem tydne vymyzet nebo jsou antibiotika pri zanetu nutná?
Dekuji moc.
od ctvrtka mam problemy s palenim pri močení.
Nemam svedeni ani tak caste nutkání močit.
Piju urologické caje a jsem v teple.
Dekuji moc.
Dobrý den, potíže mohou často sami o sobě ustoupit - pitím dostatečného množství nápojů a čajů a chozením na wc a častým močením. Popřípadě doplňte vhodně i o bylinný prostředek Utipro-Plus tob. Pokud ale potíže trvají cca týde a nelepší se a mte třeba i teploty, je nutné problém řešit s prakt. lékařem - přidá vhodná atb, délka trvání léčby je cca 3-5 dní. (aby se zánět nedostal až do ledvin - to je pak poměrně těžká komplikace).
S pozdravem
S pozdravem