Dobrý den, nevím, zda sem tento dotaz úplně patří. Přemýšlím nad prodloužením penisu. Je to nějakou metodou, kdy vám z těla odeberou tuk a dají ho do penisu, čímž se vám zvětší. Můj dotaz zní, zda jsou po operaci nějaké bolesti nebo zda můžou nastat po operaci nějaké komplikace? A zda je to problém do budoucna po zdravotní stránce. Děkuji za odpověď
tukem penis neprodloužíte, pouze může být tlustší. Tuto metodu naše pracoviště nedělá, musíte se obrátit na lékaře, kteří se specializují na úpravu genitálu.
S pozdravem dr.Průchová
S pozdravem dr.Průchová
Dobrý den, bohužel tento typ zákroku u nás na klinice neprovádíme. S pozdravem, Formé clinic
Zdravím Vás. Jak už psala kolegyně Dr. Průchová - aplikace tuku penis pouze zvětší stran objemu, ne do délky. Podstatná informace však je, že zvětšování penisu jakýmkoliv způsobem patří mezi zákroky, které se nejen nejčastěji řeší u soudu, ale navíc zanechávají vážné trvalé následky, včetně trvalých poruch erekce. Pokud tedy mohu vážně a upřímně doporučit, tento typ zákroku raději nepodstupujte. Přeji pěkný den. Dr. Otakar Lucák