Dobrý den, Nevím co dělat, strašně se mi mění různé nálady, spiš ty špatné. Jednou mi je fajn a kd
Nevím co dělat, strašně se mi mění různé nálady, spiš ty špatné.
Jednou mi je fajn a když nemám co na prací nebo stačí když se něco stane,nebo klidne i z ničeho nic zacnu mit pochyby a všechno co se stane svadim na sebe, nesnáším se, nejraději bych odešla ze země, všechno si vycitam, dostanu záchvat breku a prostě přemýšlím nad špatnýma věcma.
Pak se jakoby ,,probudim" a jsem v pohodě, jen jsem pak vyčerpaná a zmatená,zacnu si vše uvědomovat. Nechci už takové nálady kdy jsem v koncích a vše svadim na sebe a nesnasim se.
Potřebovala bych prosim poradit co se mnou je, co mám dělat,jestli někde zajít nebo je to normální, děkuji za váš čas předem.
Je mi 17let a tohle přežívam rok
Nevím co dělat, strašně se mi mění různé nálady, spiš ty špatné.
Je mi 17let a tohle přežívam rok
Dobrý den, v období dospívání se občas stává, že se člověk rozladí, prožívá tyto vlny a je velmi příhodné se zajít poradit a probrat to s odborníkem. On posoudí, jak je to vážné a co s tím. V ordinaci se s tím setkávám a nejčastěji stačí pár setkání, povídání, nových nápadů a možností - co dělat a život se změní k lepšímu.
Tak zkuste.
Tak zkuste.