Dobrý den, na spodní straně zápěstí se mi pod kůží udělala na dotek nebolestiva měká boulička cca o velikosti 1/2 kuličky hrášku. Když zápěstí ohnu a vyvinu na něj tlak např. cvičením kliků, tak pociťuji v zápěstí nepříjemnou bolest jinak je vše normální. Chtěl bych se zeptat co by to mohlo být a zda je nutné to řešit za aktuální situace, děkuji.
Omlouvám se za případné špatné zařazeni do kategorie.
Omlouvám se za případné špatné zařazeni do kategorie.
Toto je poměrně častý jev, nejde o nic závažného .Někdy se náplň i samovolně zase vstřebá . Určitě je Váš dyskomfort v současné době odkladný , ortopeda navštivte , až bude situace normalizovaná .