Dobry den, na noze se mi udelala cervena skrvna cca pred 2,5 mesici. Myslela jsem, ze je to reakce na ockovani ( hepatitis typu A-Vaqta adult a meningococcal meningitis a,c,w,y-Nimerix) bohuzel skrvna dodnes nezmizela. Naopak se o neco zvetsuje z prumeru cca 10 cm u vnitrni casti kolene se zvetsila do pulky lytka a stehna. O co by prosim mohlo jit? Skrvna nema jasne dany stred a nejsem si vedoma toho, ze bych mela kliste. Nejvice jsou znat jeji okraje, ktere jsou cervene skoro stale.
Dobrý deň, žiaľ z Vášho popisu by bolo ťažké a trúfalé určovať diagnózu, odporúčam Vám obrátiť sa na kožného lekára.
S pozdravom, Simona Felšöová
S pozdravom, Simona Felšöová