Dobrý den, můžu poprosit o radu/pomoc.. V srpnu jsem byl na vyvrtání mezizubního kazu, zub se zad
Dobrý den, můžu poprosit o radu/pomoc..
V srpnu jsem byl na vyvrtání mezizubního kazu, zub se zadělal plombou a vše bylo naprosto bez problemu, o zubu jsem do teď nevěděl, kdy mi v zubu začalo šíleně tepat, šel jsem k zubaři, ten mi vyčistil kanálky, zub provizorní výplní zadělal a odešel jsem, 3-4 dny byl klid, nyní zase bolest, tepání v místě...
Může mi prosím někdo poradit co s tím ?
Rád bych přiložil foto z rentgenu, kde je prý zánět pod zubem, než se čistili kanálky, ale nelze to tady..
moc děkuji za odpovědi..
Může mi prosím někdo poradit co s tím ?
moc děkuji za odpovědi..
Je potřeba opravdu se na to podívat v ústech a vidět rtg. Rozhodně to v pořádku není. S pozdravem, Wabi clinic Praha.