Dobrý den, můj problém je dlouhodobá únava. Je mi 63 let, bez zdravotních potíží, jen mírně zvýšený
můj problém je dlouhodobá únava. Je mi 63 let, bez zdravotních potíží, jen mírně zvýšený tlak.
Pořád bych spala, i několik dnů, spím tvrdě a opravdu bych mohla spát stále.
Děkuji Jana
Pořád bych spala, i několik dnů, spím tvrdě a opravdu bych mohla spát stále.
Děkuji Jana
chorobná únava může mít celou řadu příčin. Píšete, že jste bez zdravotních obtíží - pokud jste tedy byla řádně vyšetřena lékařem zda se nejedná o žádné závažnější onemocnění, mohly by být vaše problémy způsobeny nedostatkem železa. Zkuste také dodržovat dostatečný pitný režim a dbát na zdravý životní styl (strava, dostatek pohybu).