Dobrý den mohla bych se k Vám objednat na ambulanci. Více jak 6 let mě bolí L loket, mnohokrát jsem
Dobrý den
mohla bych se k Vám objednat na ambulanci. Více jak 6 let mě bolí L loket, mnohokrát jsem byla na obstřiku, vždy mi pomohl tak cca na 2 měsíce. Po posledním obstřiku mě obtíže již vůbec nepřestali a ruka mě bolí stále. Chtěla bych znát názor i jiného lékaře a postup léčby. Každý den užívám ráno dva Ibalginy 400mg ze kterých mě již bolí žaludek. Děkuji Vám za vaší odpověď.
můžete se objednat u mně na ambulanci ve FN Motol či v Obloukové ulici viz telefony v mém profilu.