Dobrý den, mívám nízký tlak a trpím zimomřivostí, a také bývám často unavená. Poslední měsíc se ale
Dobrý den, mívám nízký tlak a trpím zimomřivostí, a také bývám často unavená.
Poslední měsíc se ale celková únava ještě zhoršila a přidal se lehký třes, především rukou.
Zajímá mě, čím to může být, a jestli navštívit lékaře.
Je mi 31, s ničím se neléčím, nemám zvýšený stres, a snažím se žít zdravě. Kvůli tlaku nemůžu sportovat, ale snažím se to nahrazovat procházkami.
Děkuji předem za odpověď.
Zajímá mě, čím to může být, a jestli navštívit lékaře.
Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den, nízký tlak a třes můžou mít různé důvody- od dehydratace po konstituce vč. celé škále mezi tím. Je dobře navštivít někoho, kdo bude schopen s Vámi probrat celý kontext obtíží. Pokud jste z Prahy nebo okolí, můžem se sejit- anebo najit někoho takového tam kde bydlíte. S pozdravem