Dobrý den, minulou středu jsme měli s přítelem poněkud divočejší noc už v předehře. Během prstění
minulou středu jsme měli s přítelem poněkud divočejší noc už v předehře. Během prstění jsem začala neskutečně krvácet párkrát jsem omdlela (řekla bych že v rámci chudokrevnosti). Den potom jsem přišla na to, že jsem dole natržená. Krvácení se sice dost zlepšilo, ale stále mírně krvácím.
Může to být stále z toho, případně bude nutná návštěva gynekologie?
Může to být stále z toho, případně bude nutná návštěva gynekologie?
DD
samozřejmě jděte ihned na kontrolu