Dobrý den memu 29 synovi tento tyden zjistili alergii na psa.Meli jsme v domácnosti 16 let pejska pak byla 3 roky pauza ted je to rok co si s pritelkyni pořídili trpasličího pince .syn má svedivou vyrážku a pokaslava. Mysleli jsme ze to jsou dozvuky nachlazení.Já jako matka samozrejme vím co by pro mého syna bylo zbavení problémů a jako budoucí tchyně báječné pritelkyne syna ktera má ted bohužel psychicke problemy a na pejska se upnula chápu co by znamenalo dat psíka z domácností. Existuje nejaká jina možnost reseni jak s toho ven.
Dobrý den, nevím jakým způsobem se diagnostikovala alergie na psa - kožním testem ? odběrem krve ?
Pokud jsou potíže OPRAVDU vyvolané kontaktem se psem, pak je logickým řešením vyloučit kontakt se zvířetem. Jinak pak zbývá užívání protialergikých léků.
Alergie může vzniknou u disponovaného jedince kdykoli v životě.
MUDr.M.Viceníková
Alergie může vzniknou u disponovaného jedince kdykoli v životě.
MUDr.M.Viceníková