1 Počet odpovědí:
Dobrý den, měla bych takový dotaz. Už delší dobu mám problémy z břichem. Před 2 lety se to začalo řešit, kdy mi musela operovat slepé střevo v krvi ani přes sono nenašli další problém a však když mě operovali zjistili mi srusty a cisty. Kdy mi je odebrali, po nějaké době se mi cisty opakovali, nyní mám delší dolu bolesti břicha nejvíc je to v podbrišku jak na levé tak pravé straně gynekolog mi řekl že mám zánět, ale že v krvi nic nemám že to vidí spíš na chirurgicky problém. Chci se zeptat co by jste mi doporučili, delší dobu uvažují že by bylo lepší jít znovu na laparoskopii aby se zjistilo kde je problém a vše se odstranilo už to trvá dost dlouho a nic se neřeší s přítelem se nám ani miminko nedaří myslím že tohle je jeden z problému. Chci se zeptat jak bych měla dal postupovat.
LSK vyš. je asi nejvhodnější

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.