Dobrý den, měl jsem dlouhodobý vztah (10let), který bohužel skončil a potom jsem 9 měsíců stýkal
měl jsem dlouhodobý vztah (10let), který bohužel skončil a potom jsem 9 měsíců stýkal s milenkou (kamarádkou s výhodami). V sexu jsem si s milenkou rozuměl a nebyl problém dát 2-3 čísla za večer. Tohle mi přestalo vyhovovat a chtěl jsem zase vztah. Poznal jsem skvělou holku, se kterou si ve všem rozumím. Bohužel po měsíci došlo na první sex a i přes slibný začátek mě vzrušení rychle přešlo. Zkusili jsme to ještě jednou a mělo to stejný průběh. Prostě jsem se nedokázal uvolnit a erekce se nedostavila taková, jako bych si představoval. Nicméně to vypadá, že mě dostatečně nepřitahuje a je strašně zklamaná. Pravděpodobně nebude chtít ve vztahu pokračovat. Řekla mi, že nejsme stejně sexuálně naladěni. Nevím co mám dělat a mám obavy, že v případném dalším vztahu to bude stejné. Je mi 35 let, sportuji, netrpím nadváhou, nekouřím a nemám žádné onemocnění. Dělal jsem si asi před 1/2 rozbor krve a testosteron jsem měl na horní hranici. Pokud si to udělám sám (většinou 1x za den), tak je erekce normální a přijde mi, že nemám problém.
Mohu Vás objednat ke konzultaci na 30.7. v 9 hod. Potvrďte, zda termín vyhovuje a uveďte, laskavě, svoje jméno a kontakt.
MUDr. Jan Zbytovský
MUDr. Jan Zbytovský