Dobrý den máme s přítelkyní problém ona je ještě pana a chceme mít spolu první pohlavní styk a nejde nám se dostat dovnitř na víc pokusů děkuji za odpověď .
pokud jste ještě nezkusili použít lubrikační gel, tak ten by mohl pomoci. Spíše si myslím, že půjde asi o nějakou anatomickou poruchu např. tuhý hymen (panenská blána) a nejlepší je se nechat vyšetřit a poradit se s gynekologem. Jsou i případy, kdy je nutné defloraci ( protržení panenské blány) provést instrumentálně.
Přeji úspěch a šťastný nový rok
Dr. Rohlíček
Přeji úspěch a šťastný nový rok
Dr. Rohlíček
Dobrý večer,
také doporučuji vyšetření u gynekologa. Ale stává se, že poševní vchod je úzký a penis příliš široký , pak to potřebuje dobou přípravu na zvláčnění poševního vchodu. To je úkol pro muže
Pěkný nový rok
Pěkný nový rok