Dobrý den , mám žlutý zapáchající výtok z penisu asi určitě bakteriální, penis mě nesvědi ani nepálí nic jen je takový víc červenější a ten výtok a taky je citlivější chci se zeptat sem v zahraničí právě a potřebuji to vydržet můžu na to nanést mastičku na zánět spojivek antibakteriální kanamycin? Děkuji za odpověď
Dobrý den, žlutý výtok z močové trubice je velmi jistě bakteriálního původu. Mastička lokálně moc nepomůže, je nutná celková léčba. Pokud jste dostal výtok po nechráněném sexu, je předpoklad, že se jedná o tzv STD (sex. přenosnou nemoc) - zde je vhodné vyšetření před nasazením léčby - může jít totiž o kapavku, popř. další sexem přenosné nemoci. Léčba je nutná, abyste později nemoc i nechtěně neroznášel na jiné sex. partnery. V Česku nebo i ve světě tedy určitě zajděte k lékaři. V ČR na dermatovenerologii. S pozdravem