Dobrý den mám vážný problém už půl roku mě bolí strašně břicho lékaři mi řekly že mám fokalni noduarni hyperplazii dá se toto nějak léčit popřípadě jakou dietu mám držet aby nebolelo břicho? Byla jsem i teď hospitalizována ale během 1 infuze mě propustili děkuji za odpověď
Dobrý den, nepíšete, čeho máte fokální nodulární hyperplazii. V překladu to znamená "ložiskovité uzíkovité zbytnění" - to může být na sliznici střeva, žaludku, dělohy, může se to týkat svalu.
Bolesti břicha mohou být i projevem stresu. Zkuste vypozorovat, co Vám stres způsobuje, a zmírnit jej (vyhnout se stres. situaci, relaxovat během dne).
S pozdravem MUDr. Hlaváčová
S pozdravem MUDr. Hlaváčová