Dobrý den, mám už dva roky problém s měsíčky. Začalo to poprvé, když jsem se vrátila z Bulharska, tak měsíc na to jsem začala krvácet 14 dní v kuse, potom jsem 14 dní měla pauzu a pak zase znovu 14 dní. Trvalo to celý půlrok. Doktorka mi poradila vysadit antikoncepci (yasminelle). Na tři měsíce se to srovnalo. Poté jsem přestala krvácet skoro úplně. Pouze jsem špinila. Tři měsíce zpětně jsem začala krvácet už nepravidelně. Jednou po 20 dnech, jindy po 27 a někdy až po 31 dnech. Dřív jsem cítila bolesti před tím, než to dostanu a teď je to takhle: prvních sedm dní skoro vůbec nekrvácím a pak přijdou neskutečné bolesti a krvácení dost silné. Cytologie nic neukázala, jen jsem měla dřív na pravém vaječníku zvětšený folikul (25mm) a pokaždé to doktorka nazvala jinak (cysta a později melanom). Já jsem už zoufalá a nevím, co to je a jak to spravit. Doktorce už nevěřím bohužel ani slovo. Pomůžete mi, prosím? Je mi 24 let a chtěla bych do 2 let dítě a s tímhle nevím, co a jak bude dál. Děkuji.
Můžete zkusit užívat Nosifol- Natifem, na srovnání ovulace a cyklu. K. Inkov