1 Počet odpovědí:
Dobrý den, mám takový problém. V lednu tohoto roku jsem si nechala píchnout antikoncepční injekci depo proverva. V únoru jsem začala mírně krvácet. Tak jsem si říkala že to bude asi z té injekce a nic s tím nedělala. Nepřestalo to ani po třech měsících a v květnu šla k panu doktorovi. Ten mi řekl že mi nic není a dal mi Notethisteron na zastavení krvácení. Nejenže mi tyto léky nesedly a projevovaly se na mě nežádoucí účinky, ale po vysazení léků nastal stejný problém. Dnes už to trvá půl roku a já jsem bezradná, tak vás tu prosím prosím o radu. Děkuji za případnou odpověď.
nepravidelné krvácení po Depo-Proveře je velmi časté. Obecně si to sedá někdy bohužel až za několik měsíců. Ten efekt Depo-Provery nejde někdy zrušit ani Norethisteronem, Orgametrilem- na zástavu krvácení. Nicméně je třeba pac. vyšetřit ultrazvukem- k vyloučení jiné patologie. Ve vašem případě se musíte domluvit s gynekologem asi nejspíše na nepokračování léčby DepoProverou. A najít jinou variantu pro vás přijatelnou. Konstantin Inkov

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.