Dobrý den, mám prosím dotaz ohledně nedostavení periody, kdy je čas na vyhledání lékaře ( můj má b
mám prosím dotaz ohledně nedostavení periody, kdy je čas na vyhledání lékaře ( můj má bohužel 14 dovolenou)
Věk 44, silnější postava. Zpoždění je nyní 12 dní, perioda trvá přesně 5 dní z toho 2 dny silněji a 3 slabě, opakuje se také velmi pravidelně po 27 dnech. Výtok- vůbec žádný, bolesti (prsa, břicho) - vůbec žádné, pouze jsem neskutečně nafouklá.
Děkuji za odpověď.
Dr Samer Asad .
je čas na kontrolu .
s pozdravem .
Dr Samer Asad .
začal bych asi těhotenským testem. Předpokládám, že bude negativní, potom vám asi žádné nebezpečí nehrozí. Podle popisu bych tipoval že se jedná o opožděnou menstruaci, kdy pocity nafouklého břicha pacientky často udávájí.
Doporučení z mé strany: jakmile bude váš lékař přítomen zajděte na kontrolu, podle ultrazvuku pak rozhodne další postup. Zřejmě vyvolá menstruaci gestagení léčbou (injekce nebo tablety)