Dobrý den, mám problém takový že jsem opravdu obézní, vadí mi to ale nedokážu to změnit. Když se rozhodnu že začnu cvičit tak cvičím týden a pak už ne protože nevidím žádné výsledky. Lépe řečeno nemám trpělivost. Už opravdu nevím co s tím, poradíte?
Dobrý den, v tomto případě bych opravdu doporučila jít za nutričním terapeutem (za mnou či jiným kolegou) a domluvit se sním na spolupráci. Tento problém má ve větší či menší míře snad každý člověk, který se rozhodl sám se s sebou něco dělat. Velmi Vám pomůže s dotahováním věcí člověk, který Vám bude oporou, parťákem a koučem v jedné osobě a který dané problematice velmi dobře rozumí.
Hodně štěstí!
R.Daubnerová