1 Počet odpovědí:
Dobrý den, mám na Vás otázku.. Byl jsem na krvi a tam mi vyslo ze mam zvysenou kyselinu mocovou v krvi.. Predepsal mi purinol 100x100mg, vzal jsem si prvni prasek, ten prasek me tak rozhodil ze me zacalo bolet koleno, prsty a pichani v litku v kotníku není to divne? Den pred odberem jsem si neuvědomil že jdu na tu krev a dal jsem si 3 vinný striky a jednoho panaka vodky. A tak si rikam, jestli by to nebylo od toho, ze ty vysledky byli zkreslené? Rikal jsem ze jsem mel vinny striky qle nic mi na to neodpověděl, totiz muj obvodak nic neříká.. Takze si prijdu jako kdybych ja m byt doktor a vse vzdelovat jemu. Zvysene jsem to mel roku 12,16 a ted 20..a rikam si proc teda me to zacalo bolet kdyz to musi léčit? Takže jsem je po 3 dnech vysadil a sel k doktorovi a rikal ze je nemam brat az v pondělí a dost se mi do nich nechce.. A pořád me obcas pobolivaji končetiny. Ptal jsem se ho na dalsi odber, rikal az v září co kdyz se to zvysilo jenom moji hlouposti a jinak jsem v poradku? Dekuji za odpověď a hezky den.
Dobrý den, kyselina močová vzniká v těle při nadměrném příjmu červeného masa, čokolády
i alkoholu a dalších potravin. Pokud je již zvýšená tak, že to vyžaduje léčbu, je to nejspíš dáno dlouhodobým stavem. Můžete si ale zaplatit odběry v laboratoři sám (cena do 50,- Kč), nejlépe takové, kde mají odběrovou místnost.
S pozdravem MUDr. Hlaváčová

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.