Dobrý den, Mám lehce intimější problém, který mne trápí již několik měsíců. Ze začátku mi byly diag

1 Počet odpovědí:
Mám lehce intimější problém, který mne trápí již několik měsíců. Ze začátku mi byly diagnostikovány povrchové hemeroidy, po čemž jsem dostala čípky Procto-Glyvenol, které vše zmírnily, ale očividně nezahojily. U lékaře jsem poté byla párkrát s pálením, svěděním či nepohodlím, které se opakovaně vracelo alespoň jednou týdně, a vrací se doteď. Svědění, pálení a velice citlivá pokožka se rozšířila i k intimním partiím, kůže je často podrážděná, a způsobuje časté bolesti při močení či stolici, několikrát i krev po stolici. Již si nevím rady, několik měsíců jsem nebyla na toaletě bez bolesti, používám pravidelně masti Procto-Glyvenol a Faktu, které očividně také nic nedělají. Jelikož od lékaře mi zatím nic nepomohlo, obracím se sem, s nadějí, že mi budou doporučeny nějaké léky, které opravdu pomohou. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud více nepomohla doporučená lokální léčba Procto-Glyvenolem, prosím zakupte ještě Diozen tbl - v příbalové informaci je popsáno dávkování u hemorhoidů. Zároveň se objednejte na chirurgii/ proktologii k vyšetření - provedou Vám tak rektoskopii, aby se zjistilo co je se sliznicí konečníku a kde je problém. Na webu také naleznete opatření stran životosprávy a diety, tak aby se potíže co nejvíce zlepšili.
S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.