Dobrý den, Mám lehce intimější problém, který mne trápí již několik měsíců. Ze začátku mi byly diag
Mám lehce intimější problém, který mne trápí již několik měsíců. Ze začátku mi byly diagnostikovány povrchové hemeroidy, po čemž jsem dostala čípky Procto-Glyvenol, které vše zmírnily, ale očividně nezahojily. U lékaře jsem poté byla párkrát s pálením, svěděním či nepohodlím, které se opakovaně vracelo alespoň jednou týdně, a vrací se doteď. Svědění, pálení a velice citlivá pokožka se rozšířila i k intimním partiím, kůže je často podrážděná, a způsobuje časté bolesti při močení či stolici, několikrát i krev po stolici. Již si nevím rady, několik měsíců jsem nebyla na toaletě bez bolesti, používám pravidelně masti Procto-Glyvenol a Faktu, které očividně také nic nedělají. Jelikož od lékaře mi zatím nic nepomohlo, obracím se sem, s nadějí, že mi budou doporučeny nějaké léky, které opravdu pomohou. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud více nepomohla doporučená lokální léčba Procto-Glyvenolem, prosím zakupte ještě Diozen tbl - v příbalové informaci je popsáno dávkování u hemorhoidů. Zároveň se objednejte na chirurgii/ proktologii k vyšetření - provedou Vám tak rektoskopii, aby se zjistilo co je se sliznicí konečníku a kde je problém. Na webu také naleznete opatření stran životosprávy a diety, tak aby se potíže co nejvíce zlepšili.
S pozdravem
S pozdravem