Dobrý den, mám dotaz už Od května mě bolí bedra kříž a levá hýždě( takovi tlak v hýždi ) a pánev ..chodila sem na rehabilitaci na chvíli se ulevilo ..ale teď mám to samé až nato že mě u toho brní chodidla a bolí svaly v nohou ..a divnější je že občas mě chytne bolest za krkem a bolestí hlavy ..
Prosím o radu co stím kam zajít protože ty bolesti sou intenzivní ..
Děkuji za odpověď
Prosím o radu co stím kam zajít protože ty bolesti sou intenzivní ..
Děkuji za odpověď
Stavy které popisujete bývají zcasto způsobeny svalovym přetížením, vyplývajícím ze svalové nerovnováhy. Pomoci spravmeho fyzioterapeutickeho vyšetření lze odhalit příčinu- je to také základni predpoklad pro to, aby se Vám potíže nevracely. Potom je potřeba některé svaly uvolnit (pomocí manuálních a masážních technik) a jiné svaly zase naučit cvičením lépe fungovat, aby se docililo svalové rovnováhy.
Cele tělo je propojené, takže není vůbec neobvyklé, že se Vám bolesti promítají i do vzdálenějších oblasti těla. Rád Vám s tímto problémem pomůžu,pokud byste měla jakékoli dotazy,neváhejte se zeptat.