Dobrý den mám dotaz trapy mě pálení špičky jazyka občas i rtů a někdy cítím i tlak nebo bolest na hrudi hořkost v ústech.Muj lékař mi pořád tvrdí že je to od krční páteře.Jebpravda že když dlouho sedím začne mě pálení mezi lopatkami.take se léčím na vysoký krevní tlak a mám žlučníkové kameny
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
Dobrý den, a zkusil jste něco s tou krční páteří udělat? Doporučuji Vám se objednat u rhb lékaře na vyšetření k vyloučení (ev. napravení) blokád páteře, hlavových kloubů a žeber. Možná Vám bude předepsána rehabilitace a domácí cvičení (na změnu držení páteře a vyloučení jejího přetěžování). S pozdravem MUDr. Květa Hlaváčová