Dobrý den, mám dotaz ohledně ha. V sobotu jsem dobrala plato, ale z osobních důvodů jsem se rozhodl
Dobrý den, mám dotaz ohledně ha.
V sobotu jsem dobrala plato, ale z osobních důvodů jsem se rozhodla vynechat pauzu. V neděli jsem tedy začala to druhé, ale do dvou hodin jsem zvracela, postupovala jsem tedy podle návodu a vzala si další tabletu, ovšem zvracení se ještě opakovalo, vzala jsem si tedy další, se zpožděním od te normální asi 7 hodin. Chtěla bych se zeptat, zda jsem chráněná, nebo bude lepší celý cyklus použít ještě jinou metodu? Děkuji za odpověď
Pokud jste vzala tabletu do 12 hod a nevyzvracela jste ji, měla by jste být chráněná.
nemusíte mít obavy . ani zvracení neznamená, že přestala antikoncepce účinkovat. Jestliže ji berete již delší dobu, tak zvracení nehraje roli