Dobrý den mám dotaz Mám jet za 3 dny k doktorce a mámjit na odběry (obezitologie) a chci se zeptat
Dobrý den mám dotaz
Mám jet za 3 dny k doktorce a mámjit na odběry (obezitologie) a chci se zeptat zda najde nikotin. Naposledy jsem měl nikotinový sáček dneska a máotazka teda zní. Najdou mi ho v krvi? děkujupredem za odpověď.
Obezitologie bude zaměřena jiným směrem včetně odběrů,než diagnostika návykových látek, takže hledání stop po nikotinovém sáčku nebude určitě předmětem odběrů, ale hodnoty cukru, cholesterolu, dalších frakcí lipidového metabolismu a enzymů podílejících na trávení. Závěr - nebude hledat a nenajde.