Dobrý den, mám delší dobu gynekologické problémy. Prohlídka je pro mě bolestivá, vlastně nejde provést, poševní vchod mám zúžený, a proto se gynekologickému vyšetření vyhýbám. Mám autoimunitní onemocnění lichen ruben v ústech a na zádech? Děkuji.
pokud máte gynekologické problémy, doporučuji řešit se svým gynekologem, který jistě zná Váš zdravotní stav, aby Vám doporučil variantu nejlepší Vašemu problému.
Dobrý den, já bych jen dodal obecně použití lubrikačního gelu a co nejmenší zrcátko při vyšetření. Ohledně konkrétní odpovědi je málo informací- věk, jestli je lichen i na genitálu, atd. To opravdu musí posoudit lékař při vyšetření. Konstantin Inkov