Dobrý den. Mám červené bělmo levého oka, v pondělí bylo bělmo červené asi na čtvrt oka, dnes ráno (čtvrtek) je červené na půl oka.
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den.
Děkujeme za dotaz. Můžete k nám dorazit na kontrolu zítra dopoledne?
Hošková
Děkujeme za dotaz. Můžete k nám dorazit na kontrolu zítra dopoledne?
Hošková
Dobrý den, můžete se objednat na vyšetření na některé z našich pracovišť OFTEX, kontakty jsou na našich webových stránkách. Z Vašeho popisu se může jednat o "krvácení do spojivky", které by se mělo vstřebat i bez specif. terapie, ale bez vyšetření nelze bohužel udělat přesný závěr. S pozdravem, MUDr. J. Spíšek, OFTEX
Dobrý den, bez vyšetření Vám neporadíme. Objednejte se k očnímu lékaři.
Dobrý den, možných příčin Vašeho zčervenání oka je opravdu mnoho a vždy je to důvodem bez zbytečných odkladů navštívit očního lékaře.
Dobrý den.
Při zčervenání oka je vždy vhodné navštívit svého nebo nejbližšího očního lékaře.