Dobrý den, Mám asi týden problém s bolesti jazyka, dnes jsem si všiml že na koření jazyka mám směr
Mám asi týden problém s bolesti jazyka, dnes jsem si všiml že na koření jazyka mám směrem od krku k ústům takovou červenou mapu. Ráno když vstanu mám sucho v puse, a jazyk mě bolí při polykání, uzliny mám mírně nateklé. Koupil jsem si strepfen a po požití se bolest zmírní. Celkově je mi divně, přirovnal bych to k chřipce, angíně nebo viroze. Jsem očkovaný proti chřipce. Nevíte co by to mohlo být? Děkuji
Pěkný den. Mapa nemusí nic znamenat. Doporučuji pokračovat podávání Streptfenu případně navštívit praktického lékaře. Bez vyšetřené nelze diagnózu stanovit. S pozdravem. Petr Havlíček