Dobrý den, mám akutní problémy se zády (velmi ztuhlé svaly) a lékařka mi dala na uvolnění kosterního svalstva injekci Muscorilu (už 2x).Zítra mám jít na třetí dávku. Snažíme se s partnerem o miminko a v nežádoucích účincích je, že by to mohlo mít nepříznivé účinky na plod. Těhotná zatím nejsem, ale píší tam, že by ho neměla užívat ani žena v plodném věku. Můžu jít na další dávku nebo bych měla léčbu ukončit. Lékařka mě bohužel nepoučila. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, je dobře, že jste si toho v příbalové informaci všimla. Lék Muscoril proto pro Vás není vhodný. Vyzkoušejte stejně dobře účinný termofor - lokálně aplikované teplo takto nebo teplou sprchou vede k uvolnění svalů také. Stejně jako vana teplé vody s přidanou levandulí.
S pozdravem
S pozdravem