Dobrý deň Mám 23 a vyhadzujú sa mi červené flaky po celom tele..Niekedy je to horšie a niekedy slab
Dobrý deň
Mám 23 a vyhadzujú sa mi červené flaky po celom tele..Niekedy je to horšie a niekedy slabšie..Neviem si dať stým radi..A to nehovorím o tom že si dám 2 alebo 3 pohárky vína a vypadám ako Hell boy ????
Za odpoveď vopred ďakujem
Za odpoveď vopred ďakujem
prosím o doplnění zda jste dáma ( žena) nebo muž
prosím o doplnění zda jste dáma ( žena) nebo muž
Dobrý den, pokud projevy ještě i svědí tak se může jednat o kopřivku - projev alergie. Měl byste vypátrat co jej její příčinou - potraviny, jiná alergie, fyzikální, chemické vlivy. Histamin v potravinách - dle toho se vyvarovat příčiny, pokud to jde. Popř. se dají projevy tlumit léky - antihistaminiky.
S pozdravem Rolinek
S pozdravem Rolinek
Prosím o doplnění, zda jste obezni, jaký mate pohyb a kolik gramu cukru denně sníte. Vyšší příjem cukru muže přispívat k zánětlivým projevům. Určitě si nechte zkontrolovat metabolismus tuku a cukru. V ostatním souhlasím s kolegy. Vlkova