Dobrý den....léčila jsem se dlouhodobě pro nespavost.....snažila jsem se léky odbourat. Cítím se hrozně unavená, nechce se mi s nikým mluvit....pořád se mi chce brečet....s přítelem se skoro denně dohadujeme....nemám zájem o sex.... nejraděj bych od všeho a včech utekla někam daleko....nic mě nebaví....nevím co dělat...černé myšlenky.....
z Vašeho psaní usuzuji, že strádáte dlouhodobě. Kromě léků je také možnost lázeňská péče, která podle mých zkušeností nastartuje velké procento lidí. Další možností je psychoterapie, která Vám může pomoci najít a odblokovat věci, které Vás můžou v životě brzdit a vyrábět příznaky , které popisuje. Ať se Vám uleví co nejrychleji
Prosím obraťte se na jiného lékaře, neboť pan doktor Kaválek již asi před 2 lety ukončil svou činnost.
V každém případě se obrátit na lékaře, kdy po podrobnějším vyšetření je velká řada dalších možností
od antidepresiv po psychoterapii.
od antidepresiv po psychoterapii.