Dobrý den když mám trauma a nastane se nějaká situace tak se mi hodně klepe ruka, moc mi buší srdce a brečím dokonce mám chut zvracet. Víc se mi to zhoršuje někdy mám i tlak na hrudi. Měla bych jít doktorovi?
Sice nevím, co je v tomto případě "trauma", ale pokud se jedná o situace, které ve vašem životě běžně a opakovaně nastávají (nikoli např. úmrtí blízké osoby), bylo by vhodné se dostavit ke kontrole k praktickému lékaři k provedení rutinních testů, bude-li podezření na čistě psychickou příčinu projevů, potom i k psychiatrovi. S pozdravem A. Brigant.