Dobrý den, jsem v polovině své HA, Katya a včera jsem začala mít menstruaci. Co to může znamenat? Je to zle? Teď jsem brala 2 měsíce v kuse. Děkuji za odpověď
Bohužel program neudává datum vložení dotazu, takže dnes (1.8.2019) nevím, kdy bylo "včera". Nicméně - udáváte, že jste v půlce užívání své antikoncepce - a o větu dál, že jste brala 2 měsíce v kuse... To není sice špatně, ale ne každý organismus ženy tento takzvaný "dlouhý cyklus" toleruje. Ale ani to nemusí být příčina krvácení mimo cyklus (obvykle v polovině užívání tabletek). Pro příště: Nic špatného se neděje, a ač je to nepříjemné, užívejte své tablety dál, nevynechávejte ani jeden den. Krvácení většinou za 2 až 3 dny přejde. A v další pauze mezi platíčky dostanete normální měsíčky.