Dobrý den, jsem student střední školy a právě si procházím rozchodem se svým klukem. Kvůli tomu ča
jsem student střední školy a právě si procházím rozchodem se svým klukem. Kvůli tomu často brečím, jsem nervozní často se mi dělá špatně a mám problém se vůbec učit. Zároveň s tím mám záchvaty úzkosti a během nich se mlátím, rozbíjím věci a jednou jsem se i pořezal. Zatím byly ty záchvaty dva ale bojím se že by mohli být další. Ještě si procházím cyklem nenávisti, lásky a uklidnění. Nejdřív klukovi vyznávám lásku, pak se rozbrečím, pak ho nenávidím a nakonec se uklidním a zase vyznávám lásku a tak dokola. Mohlo by být možné že mám Hraniční poruchu osobnosti? Děkuji předem za odpověď
Dobrý den, pokud prožíváte psychicky náročné životní období, je možné, že reagujete přehnaně a pro sebe netypicky. na základě takového jednání není možné stanovovat diagnozy poruchy osobnosti bez znalosti celé problematiky. Pokud potřebujete takové těžké období projít, je vhodné vyhledat psychoterapeuta, který vám může pomoci. Pokud opravdu stojíte o stanovení diagnózy, pak je vhodné navštívit psychiatra, který po podrobném rozboru Vaší situace bude moci stanovit diagnózu.