Dobrý den,jsem po vyšetření magnetické rezonance,kde mám tohleto napsané: počínající osteochondróza
Dobrý den,jsem po vyšetření magnetické rezonance,kde mám tohleto napsané:
počínající osteochondróza L5-S1 s objemnou extrúziou disku paramediálně až subartikulárně vlevo,s vyplněním laterálního recesu,konpresiou odstupu kořene S1,bez sekvestra.Incipientná lumbálna spondylartróza.Prosím o vysvětlení a doporučenou léčbu.Děkuji Beňo
Musíte navštívit neurologa, po telefonu ani meilu takové věci řešit bez klinického vyšetření nelze.